Meso divljači obrada- pripremanje i spremanje mesa divljači
Olgierd, E.j. Kujawski, Autor
Meso divljači obrada- pripremanje i spremanje mesa divljači
Autor: Olgierd, E.j. Kujawski
Stanje: Rabljeno
Uvez: Meki
Format: 20x14
Izdavač: VŽ
Godina: 2008.
Stranica: 127
Jezik: Hrvatski
Cijena: 11,90 €
Opis:
Higijenski besprijekorna proizvodnja dragocjenog mesa divljači obuhvaća sve djelatnosti nakon odstrjeljivanja i rasijecanja divljači. Olgierd E. J. grof Kujawski u ovoj knjizi pojašnjava o čemu svaka pojedinost pritom ovisi. Proširena primjerima u slici i tekstu za proizvodnju šunke, salama i pašteta od divljači, „Proizvodnja mesa divljači” nadopunjuje izdanje „Higijena divljači / Zbrinjavanje divljači” iz skupine ,,BLV lov i praksa” istog autora.
Kao stručnjak u području higijene divljači i priznat u međunarodnim kulinarskim krugovima o divljači, grof Kujawski iznosi higijenske standarde, koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od i. siječnja 2005. godine, odnosno i. siječnja 2006. godine. Istodobno navodi dopunjene njemačke nacionalne propise.