OTKUP KNJIGA

Knjige koje vam više ne trebaju i koje bi željeli prodati možete nam ponudi na otkup i to tako da:

a) donesete ih fizički u poslovninicu Županijska 19, Osijek

b) pošaljete nam popis na mail u kontakt formi. Napišite autora i naslov knjiige a naglasite aoko je beogradsko izdanje.

c) pošaljite nam grupnu fotrografiju primjerice 4×5 naslovnica na jednoj fotografiji ili ih bočno poslikajte da se vidi pročitatis fotografije  o kojoj se knjizi radi.

d) ako se radi o većoj količini knjiga cca 300 ili više možemo tad mi organiziriati dolazak k vama da bi otkupili knjige.

 

a) U slučaju da želimo otkupiti vaše knjige u poslovnici odmah islaćujemo novce za odabrane naslove.

b) Na popis odgovaramo koje bi knjige otkupili. Ako ste umogućnosti tad nam ih doneste uposlovnicu a ako niste trebali biste ih dostaviti  poštom , tiskom ili nekim drugim načinom do nas . Troškove snosite vi sami do nas. Kad pregledamo knjige nudimo vam cijenu zate knjige u zavisnosti od stanja knjige i uplaćujemo na račun. Zato je potebno priložiti OIB, broj mobitela, i Vaše ime i prezime i broj računa za uplatu.

c) nakon zaprimjeljene fotografije označavam vam koje knjige dolaze u obzir za otkup.Ako ste umogućnosti tad nam ih doneste uposlovnicu a ako niste trebali biste ih dostaviti  poštom , tiskom ili nekim drugim načinom do nas . Troškove snosite vi sami do nas. Kad pregledamo knjige nudimo vam cijenu zate knjige u zavisnosti od stanja knjige i uplaćujemo na račun. Zato je potebno priložiti OIB, broj mobitela, i Vaše ime i prezime i broj računa za uplatu.

OTKUP GRAMOFONSKIH PLOČA

Za ploče najbolje ih je donijeti  u poslovnicu a ako je veća količina tad možemo doći do vas.

Ako ste iz drugih mijesta u zavisnosti od količine i udaljenosti od Osijeka možemo ako nas uvjerite i doći kod vas na procijenu i otkup.

Kod pločaj enezahvalno dab