Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Kako preživjeti djetetovu školu

Paola Di Pietro, Autor

Kako preživjeti djetetovu školu

Autor: Paola Di Pietro

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: RI

Godina: 2005.

Stranica: 127

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena u knjižari: 100,00 € (~13,27 €)

Cijena: 9,90 €
(~74,59 kn)

Opis:

Knjižare su prepune priručnika koji nam objašnjavaju kako kuhati, svirati, crtati, pisati, vježbati, čak i voljeti… Međutim, ni jedan ne pomaže roditeljima niti im omogućuje da pravilno slijede vlastitu djecu tijekom dugog razdoblja njihova školovanja.
Paola Di Pietro kao majka, iako je bila u prednosti s obzirom na iskustva s vlastitom djecom, i sama se suočila s takvim problemom. Kada su njezina djeca krenula u školu, sve joj se činilo novo i komplicirano: koje bilježnice kupiti, iz kakvih knjiga učiti, problemi vezani uz didaktiku, međusobno druženje djece, domaće zadaće (vječna bolna točka mama i tata), školska blagovaonica, razredni prijatelji, roditeljski sastanci, školski izleti… Stoga je i odlučila napisati ovu knjigu. Kako bi pomogla roditeljima u njihovoj teškoj, no istovremeno i životnoj ulozi. Ona im ne nudi samo jedno proživljeno iskustvo, već i odgovore i savjete brojnih stručnjaka: nastavnika, pedagoga, didaktičara, pedijatara, pa čak i nutricionista.
Paola Di Pietro, novinarka, bavi se temama prehrane i prirodne medicine koje se prvenstveno odnose na trudnoću i djetinjstvo. Autorica je sljedećih knjiga: Gravidanza e parto in piena salute, Tutto sul mio bambino dalla nascita al primo compleanno i Come difendere i nostri figli đatt’mquinamento, a sve su objavljene u talijanskoj izdavačkoj kući Red Edizioni.