Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Autor: Pavao Pavličić

Nepovrat

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 24x16

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 1999.

Stranica: 479

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 115,00 kn

Cijena: 79,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Berislava Juricu, beru, najlakše bi bilo opisati pridjevom bivši – on je bivši gitarist slavnog benda “Crveni telefon”, bivši alkoholičar, bivši muž. Sada odrađuje gaže svirajući pianino u restoranu “Melkus”, u naslijeđenom velikom stanu u Palmotićevoj sam provodi dane nakon nesretne smrti svoje žene i može se pohvaliti da je izliječeni alkoholičar.
Dva ključića u ruci mrtvog čovjeka, kojeg je jednog ranog jutra vrativši se s cjelonoćne svirke zatekao u svom stanu, otvorit će potpuno novu dimenziju u kolotečini njegova dosadašnjeg života.
Bero će nakon višekratnih policijskih saslušavanja, želeći i sam pronaći odgovore na potpuno logična pitanja kao što su: tko je ubijeni, kako se našao u njegovu stanu i što uostalom otvaraju misteriozni ključići, povesti svoju paralelnu istragu. Zajedno s mladom novinarkom Vinkom Vulić po neke odgovore morat će otputovati u Kopenhagen, a za neke vratiti se pedeset godina u prošlost, u predratni Zagreb kada su trojica fizičara razbijajući barijere konvencionalne znanosti ušli u trag – duhu vremena!
U svojoj klasičnoj kombinaciji krimića, trilera i fantastike, Pavao Pavličić zaplest će radnju svog najnovijeg romana Nepovrat manirom serijskog tvorca bestsellera, gradeći fabulu od malih osobnih kriza glavnog junaka do razrješenja prijetnje katastrofičnih razmjera.