Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Pavličić Pavao, Autor

Salon za plakanje

Autor: Pavličić Pavao

Salon za plakanje

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2018.

Stranica: 296

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 9,90 €

Opis:

U romanu Salon za plakanje Ivo Remetin, hrvatski Hercule Poirot, rješava još jedan zamršen slučaj i nastavlja svoj uspješan niz napetih avantura.

Kada nestanak slavne glumice uznemiri njezinu obitelj i prijatelje, urednika crne kronike i istražitelja-amatera Ivu Remetina zamolit će njezini prijatelji da pokuša odgonetnuti što se s njom dogodilo. Ujedno će ga zamoliti da o cijelom slučaju ne obavještava policiju. A kako to ne učiniti kad je Remetin svoje najveće istražiteljske uspjehe postigao upravo u suradnji s policijskim inspektorom Šoštarom?

No ta dvojba neće dugo trajati jer će se na zagrebačkoj Trešnjevci zaredati niz otmica žena koje svojim izgledom podsjećaju na nestalu glumicu. Niz nesretnih okolnosti počet će se povezivati u spiralu događaja koji bi za otete žene mogli završiti kobno. Zahvaljujući informacijama koje dobiva od Šoštara i zaključcima koje izvlači iz svojega bogatog novinarskog iskustva, Remetin će uspjeti pronaći nit koja spaja sve zločine. No hoće li ostati vremena i da se otete žene spasi od sigurne smrti?

Roman Salon za plakanje napeti je triler kojim Pavao Pavličić još uvijek uspijeva održati najviše, prvo, mjesto među domaćim autorima ovoga žanra. Istražitelj-amater Ivo Remetin, nakon brojnih avantura u romanima Krvna veza, Tri petka u travnju, Crveno pile, Zmijska serenada, Tužni bogataš i dalje je podjednako vispren i inteligentan detektiv koji to, zapravo uopće nije, nego mu dugogodišnje novinarsko iskustvo pomaže u rješavanju zamršenih slučajeva.