Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Autor: Phillips Susan Elizabeth

Tobogan za nebo

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2010.

Stranica: 476

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 99,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Honey Jane Moon neobična je djevojka. Odrasla bez roditelja, još u djetinjstvu morat će naučiti boriti se sama za sebe. Ali ona će naučiti mnogo više, brinut će se za cijelu obitelj i lunapark u kojem će biti veliki tobogan koji će je voziti visoko u nebo koje, kako je mislila, čuva njezinu majku.

Kad svoju sestričnu Chantal odvede u Kaliforniju na audiciju za televizijsku seriju neće ni sanjati da će ulogu dobiti upravo ona. I ne samo to, postat će najpoznatija američka dječja televizijska zvijezda.

Zbog uloge koju tumači producenti će morati prikrivati njezine godine. Honey Jane to će priječiti da se upusti u ljubavnu vezu. A tu će tek biti najveća dvojba! Neće biti sigurna bi li se odlučila za mladog Erica Dillona, nadarenoga glumca predodređenog za uloge loših momaka ili iskusnog Dasha Coogana, sredovječnog iznimno naočitog glumca koji je poznat po ulogama pravednih kauboja.

S kojim će od njih dvojice, ponovno, vozeći se u starom toboganu, dosegnuti nebo?

“Tobogan za nebo” duhovit je i dirljiv ljubavni roman iz pera jedne od najpoznatijih američkih spisateljica Susan Elizabeth Phillips. Prepun šarmantnih situacija, neobičnih preokreta i neočekivanih ljubavnih susreta, ovaj roman, kao i njegovi prethodnici “Ti si dobro znao tko sam ja”, “Komadić sna”, “Samo moje dijete” i “Što sam učinila zbog ljubavi”, jamči veselo, opuštajuće i zanimljivo štivo.