Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Polansky Daniel, Autor

Poljubac oštrice – Grad sjena NOVO

Autor: Polansky Daniel

Poljubac oštrice – Grad sjena NOVO

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 24x15

Izdavač: Znanje Zagreb

znanje zagreba nakladnik

Godina: 2013.

Stranica: 336

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena: 9,90 €
(~74,59 kn)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Među zabačenim ulicama i napuštenim kućama koji leže u sjeni Rigusa, najljepšeg grada Kraljevine, nalazi se Grad sjena. To je grad moćnih dilera narkotika, siromašnih radnika, siročadi u odrpanoj i prljavoj odjeći, hladne i okrutne aristokracije i opasnih agenata koji kontroliraju svaki ugao.

Warden je bivši agent i vojnik, zaboravljeni ratni heroj i diler narkotika koji je u svom životu vidio najgore stvari koje čovjek može zamisliti. Međutim, kada u uličici pronađe izmučeno i zlostavljano tijelo nestale djevojčice, njegov život će se iznenada promijeniti. Počinje slijediti trag koji je otkrio na njenom tijelu i ubrzo pronalazi krivca, koji je kažnjen za svoj grijeh. No, nedugo nakon toga, nestaje još jedna djevojčica…

S umom britkim poput oštrice i starim, ali još uvijek utjecajnim prijateljima u gradu, Warden započinje svoju istragu ovih zločina i pritom otkriva da je krivac za umorstva sakriven u tajnovitoj prošlosti grada, među najvišim krugovima građana, a čak se približava i njemu… Oštar, mračan i opako krvav roman.