Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Quinn Julia, Autor

Deset stvari koje volim kod tebe

Autor: Quinn Julia

Deset stvari koje volim kod tebe

Format: 20x14

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Stranica: 367

Jezik: Hrvatski


Cijena u knjižari: 149,00 kn

Cijena: 89,00 - 99,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

DESET STVARI KOJE VOLIM KOD TEBE je još jedna nezaboravna ljubavna priča Julije Quinn koju mnogi već nazivaju suvremenom Jane Austen.

Sebastian Gray naočit je dvadesetdevetogodišnjak plemićkog podrijetla. Vrijeme provodi pružajući zadovoljstvo dokonim suprugama ugledne gospode iz najviših društvenih krugova u Londonu. Njegov stric, lord Newbury, koji je nesretnim slučajem izgubio sina, mrzi dvije stvari u životu – Sebastiana i pomisao da će ovaj jednoga dana naslijediti njegovu titulu. Zbog toga je spreman učiniti sve što je u njegovoj moći da pronađe mladu suprugu u naponu snage koja će mu pod stare dane osigurati nasljednika.

I pronalazi je u Annabel Winslow, rasnoj ljepotici iz provincijalne plemenitaške obitelji koja se našla u nezavidnoj financijskoj situaciji. Annabel zna da je njezina dužnost svojom ljepotom i mladošću osigurati braći i sestrama novac za školovanje i miraz. I premda sam pogled na ostarjelog i pretilog lorda Newburyja u njoj izaziva gađenje, čini joj se da nema izbora. Sve dok se jednog dana, u mračnom vrtu londonske palače nije doslovce spotakla o Sebastiana Grayja. Svojom sitnom nespretnom gestom pokrenula je lavinu neočekivanih obrata digavši na noge sve londonske dame i gospodu.

Deset stvari koje volim kod tebe prvi je roman popularne američke spisateljice Julije Quinn preveden na hrvatski jezik.

Julia Quinn počela je pisati svoj prvi roman mjesec dana nakon završetka fakulteta i otad nije prestala. Autorica je nagrađenih povijesnih ljubavnih romana, uključujući bestselere New York Timesa, seriju romana o obitelji Bridgerton koja započinje romanom Vojvoda i ja. Diplomirala je na Harvardu i Radcliffeu i sada živi sa svojom obitelji u državi Colorado.