Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Sinkronicitet

Kako nam život pokazuje što trebamo znati

David Richo, Autor

Sinkronicitet

Kako nam život pokazuje što trebamo znati

Autor: David Richo

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Planetopija

Godina: 2011.

Stranica: 197

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 99,00 kn

Opis:

U knjizi „Sinkronicitet“ psihoterapeut David Richo propituje kako smislene podudarnosti djeluju na gotovo svim područjima svakodnevnog života – odnosi s drugim ljudima, naš kreativni svijet, posao, emotivni život. Pokazuje nam da se smislene podudarnosti i iznenađujuće poveznice događaju svakodnevno, ali ih često previđamo i ne cijenimo to što nas one mogu voditi, upozoriti i usmjeriti na našem životnom putu.

Taj je sinkronicitet potreban da nas potakne na promjene i buđenja koja smo spremni iskusiti – usmjeravamo pozornost prema svojoj sudbini i svjesno je prihvaćamo, umjesto da joj se opiremo.

Autor nam otkriva ‘tri milosti’ koje u sebi imamo i koje same po sebi predstavljaju moći samoiscjeljivanja: unutarnji liječnik, unutarnji psiholog i unutarnji svećenik. Uz milosti i snove, intuiciju, maštu i kreativnost možemo, razumijevajući dinamiku životnih događanja živjeti ispunjen i smislen život u skladu s vlastitim potrebama i željama.

Naučimo kako svaki naš životni izbor može biti neočekivano čudo na našem životnom putu.

David Richo cijenjeni je psihoterapeut, pisac, učitelj i voditelj radionica čiji rad naglašava dobrobit promišljanja i meditacije potičući osobni rast i emocionalno dobrostanje. Svojim pristupom povezuje rad C. G. Junga, transpersonalnu psihologiju i mitologiju.