Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Naučite bilo koji jezik u 7 dana

Ramon Campayo, Autor

Naučite bilo koji jezik u 7 dana

Autor: Ramon Campayo

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2011.

Stranica: 311

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 169,00 € (~22,43 €)

Cijena: 14,90 €
(~112,26 kn)

Opis:

Zahvaljujući ovoj knjizi svaki smrtnik može postati poliglot ili, svladavanjem osnova jezika u svega 7 dana, izvrsno se pripremiti za putovanje u inozemstvo – dovoljno je tek ovladati jednostavnom autorskom metodikom Ramóna Campaye! Autor jamči da ćete već nakon prvog dana prakse s lakoćom početi slagati strane riječi u rečenice!

Ramón Campayo jedan je od najsposobnijih umova današnjice i čovjek s najbržim pamćenjem u povijesti. Nosi titulu dosad neporaženog svjetskog prvaka u brzom i dugoročnom pamćenju. Ima iznimno visok kvocijent inteligencije (IQ 194) i čita brzinom do četiri tisuće riječi u minuti. Nositelj je više od 60 svjetskih rekorda u različitim vrstama pamćenja.

Više od 12 godina Ramón je proveo u poučavanju drugih ljudi tehnikama učenja, pamćenja i brzog čitanja, putem svojih seminara i knjiga. Preko svojih izuzetno popularnih knjiga poučio je više od 600.000 čitatelja diljem svijeta.

Svatko od nas često se nađe u situaciji kada znanje novog stranog jezika postaje nužnost:

– Putujete u inozemstvo, na odmor ili poslovno, u zemlju čiji jezik ne znate, a voljeli biste da se tijekom svog putovanja osjećate slobodno u komunikaciji;

– Želite se prijaviti za atraktivan posao u kojem se traži poznavanje stranog jezika koji niste učili u školi;

– Vaša tvrtka ili organizacija uspostavlja novu poslovnu suradnju s inozemnim parterima s novih prostora (Kina, Japan, Rusija, Južna Amerika, Skandinavske zemlje ili dr.) i želite biti u toku svih poslovnih pregovora ne prepuštajući se isključivo na milost i nemilost prevoditelja;

– Želite čitati stručnu literaturu na stranom jeziku (članke na internetu, video predavanja, knjige i dr.);

– Želite širite svoje mentalne potencijale i učiti nove jezike, otvarajući si bezgranične nove mogućnosti učenja i spoznaje.

– NO NEMATE VREMENA učiti mjesecima i godinama kako biste stekli tek osnovnu razinu poznavanja jezika.