Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Reichs Kathy, Autor

Sablasni ponedjeljak

Autor: Reichs Kathy

Sablasni ponedjeljak

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x12

Izdavač: Večernji list

večernji list logo

Godina: 2008.

Stranica: 318

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 29,00 kn

Opis:

Temperance Brennan, forenzička antropologinja okruga North Carolina i Quebec, došla je u Montreal tijekom tmurnih prosinačkih dana kako bi kao vještak svjedočila na suđenju za umorstvo no umjesto toga kopa po podrumu jedne pizzerije i pronalazi kosture triju mladih žena. Kako su se oni našli ovdje? Kad su umrle? Istražitelj Odjela za umorstva, Luc Claudel, koji nikad nije bio Tempein veliki obožavatelj, vjeruje da su kosti tu vrlo dugo. Nisu njegov slučaj i nisu njegova briga.

Vlasnik pizzerije u podrumu s kostima pronalazi neke sitnice iz 19. stoljeća. Claudel ih smatra pokazateljima starosti kostiju. No nešto se tu ne uklapa. Tempe pregledava kosti u svom laboratoriju i utvrđuje njihovu približnu dob. Analizom zubne cakline otkriva i gdje su žene rođene. Ako je u pravu, Claudel u rukama ima tri nedavna umorstva. Definitivno to je njegov slučaj. I dok Tempe traži odgovore i u privatnom i u poslovnom životu, zatiče se uvučena duboko u mrežu zla iz koje možda nema bijega. Ove tri žene su nestale i nikad se neće vratiti a Tempe bi mogla biti sljedeća…

Nakon velikog uspjeha romana “Već su bile mrtve” i “Kobno putovanje” evo još jedne poslastice za obožavatelje forenzičarskih trilera. Novi roman Kathy Reichs, jedne od vodećih autorica ovoga žanra, koja je i sama forenzičarka montrealske policije, napeta je priča o neobičnostima otkrivanja načina i vremena ubojstva.