Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Reichs Kathy, Autor

Tajne grobnica

Autor: Reichs Kathy

Tajne grobnica

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2008.

Stranica: 317

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena: 3,90 €

Akcijska cijena: 2,90 €

Opis:

Temperance Brennan, montrealska forenzička antropologinja doći će u Gvatemalu slijedeći tragove ljudi bačenih u masovnu grobnicu. Ali dok kopa po jami smrti Temperance shvaća da taj zločin na neki način još traje i da zakapanjem te grobnice on nije završen. Forenzičarka će shvatiti da sadašnjost priprema nastavak užasa.

A onda će biti napadnuti i njezini kolege dok će četiri djevojke nestati iz Guatemala Cityja. Situaciju će dodatno zakomplicirati to što je jedna od njih kći kanadskog veleposlanika. Kad tijela nekoliko djevojaka budu pronađena na vrlo neobičnom mjestu, veleposlanik će zamoliti forenzičarku da ih obducira. Obdukcije će pokazati mnoge neočekivane stvari; ne samo u vezi načina smrti nego i veza koje su do ubojstava dovele.

Kad forenzičarka počne povezivati konce neće joj biti lako doći do rješenja jer će njezinu istragu pokušati zaustaviti svi: od lokalnog okružnog tužitelja do korumpirane gradske uprave.

Nakon velikog uspjeha romana “Već su bile mrtve” , “Kobno putovanje” i “Sablasni ponedjeljak” evo još jedne poslastice za obožavatelje forenzičarskih trilera. Kathy Reichs jedna je od vodećih autorica ovoga žanra, koja je i sama forenzičarka montrealske policije, pa su njezine priče vrlo uvjerljive a s njezinom junakinjom Temperance Brennan snima se i vrlo uspješna televizijska serija.