Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Super prodavač – putokaz za izvrsnu profesionalnu prodaju

Richard Denny, Autor

Super prodavač – putokaz za izvrsnu profesionalnu prodaju

Autor: Richard Denny

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Godina: 2003.

Stranica: 171

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 9,90 €
(~74,59 kn)

Opis:

Slika o prodaji / Planiranje pobjede / Osobni stav prodavača – osnovni činitelj / Pronalaženje novih poslova / Prodajna prezentacija / Zaključenje prodaje / Pružanje prave usluge / Reagiranje na primjedbe / Pregovaranje (cjenkanje) / Pisanje prodajnog pisma/ Govor tijela (neverbalna komunikacija)/ Izbjegnite negativno, budite pozitivni/ Nemojte odustati, pokrećite!

O knjizi – autor:
Namjera ove knjige je pružiti ljudima trajan zdravorazumski, poslovan i profesionalan pristup obrazovanju i razvoju u najraširenijoj profesiji na svijetu – prodaji. Većina menadžera slaže se da je vrlo teško naći profesionalne prodavače koji mogu izaći na teren i vratiti se sa sklopljenim poslom. A pravi vrhunski profesionalci još su rjeđi. Poslovni ljudi u svijetu predugo su podcjenjivali prodaju. Ova knjiga pokazi će vam kako se postaje profesionalac.
U prvom poglavlju iznosim svoje uvjerenje kako je svatko rođen sa sposobnostima da bude prodavač. To ne znači da svatko jest, ili će biti (ili može biti), profesionalan prodavač. Vjerujem, naime, kako temelji uvijek postoje, a vještine se trebaju naučiti.
Ne obećavam čudesne, nove tehnike koje vode zaključenju svakodnevnoga prodajnog pokušaja. Ali, obećavam: ukoliko ćete me slijediti, sigurno ćete:
– zaključiti mnogo više prodaja
– usavršiti umjetnost prodavanja
– biti pravi profesionalac
– vaši će kolege u vama vidjeti prodavača pobjednika i zvijezdu