Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Financijski preporod

Jednostavan i provjeren plan kako da eliminirate kredite i ostale dugove, kupite dom, postanete milijunaš

Sanjin Frlan, Autor

Financijski preporod

Jednostavan i provjeren plan kako da eliminirate kredite i ostale dugove, kupite dom, postanete milijunaš

Autor: Sanjin Frlan

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 20x14

Izdavač: RIJEKA

Godina: 2007.

Stranica: 124

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 59,00 kn

Opis:

Pretvaranje dugova u bogatstvo ključ je vaše financijske budućnosti. Ključ je to kojim iskorištavate svoj novac da obogatite sebe umjesto što bogatite bankare. Taj se san ostvaruje onima koji primijene Financijski preporod, plan Sanjina Frlana za eliminiranje dugova i stvaranje bogatstva. Jednom kada počnete, bit ćete zapanjeni koliko se brzo vaši dugovi tope, a vaša imovina, ušteđevina i investicije rastu!

Sanjin Frlan vodeći je domaći stručnjak za osobne financije. Na osnovi vlastita i iskustva mnoštva ljudi kojima je pomogao stvorio je Financijski preporod, jednostavan i provjeren plan u deset koraka pomoću kojega ćete i vi sa svojih leđa skinuti breme novčanih briga te steći financijsku samostalnost i sigurnost koju zaslužujete.

Umjesto bogaćenja preko noći, Financijski preporod nudi zdrav razum za vaš novac. Uči vas jednostavnim i razumljivim financijskim savjetima koji čvrsto stoje na zemlji. Ako tražite nekoga tko će vas naučiti kako eliminirati dugove te polako ali sigurno stvoriti bogatstvo – Sanjin je vaš čovjek!