Škola kuhanja 10 – jela s toplim i hladnim preljevima
Simonetta Lupi Vada, Autor
Škola kuhanja 10 – jela s toplim i hladnim preljevima
Autor: Simonetta Lupi Vada
Stanje: Rabljeno
Uvez: Tvrdi
Format: 24x17
Izdavač: Večernji list
Godina: 2007.
Stranica: 127
Jezik: Hrvatski
Cijena: 3,90 €
Opis:
Preuzeto s korica:
Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!
Iz sadržaja:
– Preljev od dagnji
– Preljev od lososa
– Preljev od boba
– Preljev od artičoka
– Preljev na seljački način
– Preljev s hrenovkama
– Ragu od okruglica
– Ragu od svinjskog mesa
– Temeljni umaci i derivati
– Umak na vražji način
– Gusti umak od jabuka