Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Steel Danielle, Autor

Zalazak sunca u St. Tropezu

Autor: Steel Danielle

Zalazak sunca u St. Tropezu

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 19x13

Izdavač: L1

Godina: 2013.

Stranica: 192

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Dok je Diana Morrison postavljala stol za šestero u svom elegantnom njujorškom apartmanu u Central Parku, nije mogla ni sanjati što ih očekuje. Za tri para bliskih prijatelja zajednički doček Nove godine bio je običaj koji su godinama njegovali. Diana i Eric Morrison, Pascali John Donnally i Anne i Robert Smith, ispijali su šampanjac i kovali planove o ljetnom odmoru u unajmljenoj vili na jugu Francuske. No život je imao svoje planove…

Nakon samo dva tjedna, njihove živote potresla je tragedija. Robertov strašan, nenadani gubitak ispunio je njihova srca boli i tugom. Diana, Eric, Pascal i John, sjedinjeni u ljubavi i odanosti prema svom prijatelju, pokušavaju ga nagovoriti da im se u kolovozu pridruži na Rivijeri. No staro i trošno zdanje koje su tamo zatekli, daleko je od raskošne vile koju su zamišljali. Usto, Robert ih sve iznenađuje pozivajući na ljetovanje svoju puno mlađu prijateljicu, prekrasnu filmsku glumicu dugih nogu i blistavog osmijeha.

Diana i Pascal na prvi su je pogled zamrzile, ali muškarci su bili očarani. Ali usred trošne vile, pod toplim zrakama sunca St. Tropeza skrivaju se mnoga iznenađenja. Stare rane bivaju izliječene, nove ljubavi otkrivene, a čuda se ipak događaju… pod veličanstvenim zalaskom sunca St. Tropeza.