Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Opis:

Govorništvo je način javnog izražavanja vlastitih misli, dijeljenje misli s drugima te utjecanje na druge ljude. Mislite da to nema veze s vama jer ne planirate postati predsjednik ili propovjednik?
Unatoč tome, susrest ćete se s potrebom za javnim govorom nebrojno puta tijekom svog života. Stoga, izbjegnite loš prvi dojam te pobijedite tremu i strah prilikom javnog nastupa! Novo izdanje, Umijeće javnog govora pruža spektar svih važnih elemenata pripreme i izvedbe javnih govora i prezentacija. Naučite kako da vaš nastup učinite uspješnim, bilo da držite govor ispred svog tima u uredu ili imate javni nastup na međunarodnoj konferenciji. Isto tako, u knjizi ćete pronaći veliki broj priča i primjera iz stvarnog govora, mnogo nacrta kako složiti rečenicu, kako organizirati ideje, oblikovati koncepte te kako potkrijepiti vlastite stavove.

Odgovarajući na napredak tehnologije i njen utjecaj na izdavaštvo, autor oblikuje sadržaj knjige na tehnološki suvremen, ali u isto vrijeme, ostaje vjeran tradicionalno-stilskoj dimenziji analizirane problematike.

Autor pruža niz praktičnih primjera i korisnih savjeta koji se odnose na svladavanje treme kao univerzalnog problema svih govornika u svim vremenima i kulturama nudeći praktična rješenja i primjenjive metode za izgradnju pozitivnog stava i samopouzdanja te mogućnost samoprocjene u usvajanju predloženih metoda što smatram iznimno važnom, praktičnom pomoći koju će čitatelji knjige zasigurno prepoznati.