Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Sedam koraka do vječnosti

Istinita priča o životu nakon smrti

Stephen Turoff, Autor

Sedam koraka do vječnosti

Istinita priča o životu nakon smrti

Autor: Stephen Turoff

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 21x14

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2007.

Stranica: 176

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 69,00 kn

Opis:

Dvije je godine Stephen Turoff, svjetski poznati «duhovni kirurg» bio u doticaju s dušom vojnika Jamesa Legetta, poginuloga u Prvome svjetskome ratu. Tijekom tog vremena nastala je izuzetna pripovijest – ne o Jamesovom kratkom, fizičkom životu na zemaljskoj razini, nego o smrti na bojištu u Francuskoj i putovanju u novi život nakon smrti. Iako Turoff u svojem radu surađuje s mnogim entitetima s druge strane svijeta, on je najprije odbio Jamesov prijedlog da
napiše o tome knjigu. Djelomice i stoga što je disleksičar. Tek nakon što mu je James obećao svu pomoć i potporu, odlučio se za taj pothvat. Njihova suradnja odvijala se na prilično neuobičajen način: Legget mu je telepatski posredovao osobe i slike događaja, a jasnovidnome je Stephenu prepustio da ih pretoči u riječi. Svakoga si je dana uzeo točno određeno vrijeme za pisanje, i u međuvremenu više puta posumnjao u svoje spisateljske sposobnosti. Polako, i u mukama, nastajala je ova knjiga. Prožima ju duhovna mudrost, duboki uvidi i veseli humor. Dostiže izvan iluzija o smrti i govori o tome da smo vječni.
SMRT NE POSTOJI… SVE JE SAMO PROMJENA.
“Jedna od najboljih knjiga te vrste što mi je u zadnje vrijeme došla u ruke. Napisana je laganim, lako čitljivim stilom i stoga je jednako privlačna kako za iskusnoga čitatelja, tako i za potpunoga početnika na području duhovnosti.”