Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Opis:

Na osnovi više od četrdeset intervjua s Jobsom vodenih u dvije godine — kao i razgovora s više od stotinu članova obitelji, prijatelja, suparnika, konkurenata i kolega -Walter Isaacson napisao je uzbudljivu priču o vrtoglavom životu i žestokom karakteru kreativnog poduzetnika čiji su strastveni perfekcionizam i bespoštedna energija revolucionalizirali šest industrija: kompjutore, animirane filmove, glazbu, mobitele, tabletne kompjutore i digitalno izdavaštvo.

Društva diljem svijeta pokušavaju se prilagoditi digitalnom dobu, a Jobs je ultimativna ikona inventivnosti i primijenjene maštovitosti. Znao je da se nove vrijednosti u 21. stoljeću stvaraju spajanjem kreativnosti s tehnologijom, pa je stvorio kompaniju u kojoj se maštoviti uzleti spajaju s izuzetnim inženjerskim postignućima.
Jobs je surađivao u nastajanju ove knjige, ali nije tražio nikakvu kontrolu, čak ni pravo da je pročita prije objavljivanja. Ništa nije skrivao. Poznanike je poticao da pričaju otvoreno. Jobs govori iskreno, katkad brutalno iskreno, o ljudima s kojima je radio i protiv kojih se borio. Njegovi prijatelji, neprijatelji i kolege daju nimalo uljepšan uvid u strasti, perfekcionizam, opsesije, vještine i kompulzivan nagon za kontrolom koji su oblikovali njegov pristup biznisu, ali i inovativne proizvode koji su iz toga proizašli.