Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Prodajni i marketinški dopisi

Sue Reynard, David Weiss, Autor

Prodajni i marketinški dopisi

Autor: Sue Reynard, David Weiss

Stanje: Novo

Uvez: Tvrdi

Format: 24x17

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2008.

Stranica: 502

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena: 9,90 €

Akcijska cijena: 8,90 €

Opis:

U knjizi ćete pronaći sve od popratnih dopisa uz brošuru koju šaljete na kupljenju bazu podataka do poruka klijentima koje osobno poznajete, dopisa koji se šalju u vezi s natječajima i poziva klijentima da se pridruže fokus-grupi. Među njima se nalaze dopisi za tvrtke koje planiraju razvijati vlastitu prodajnu komunikaciju kao i primjeri za tvrtke koje planiraju uposliti reklamnu agenciju te primjeri za internu korespodenciju.

Različitost dopisa ne odnosi se samo na tematiku. Dopisi su prezentirani u različitim oblicima (faksovi, e-pošta, pisma) i stilovima (od standardno službenog stila do humornih i osjećajnih poruka).

Pomoću ovih ćete dopisa postići dva cilja. Upotrijebite li samo nekoliko dopisa iz knjige, vjerojatno ćete uštedjeti i nekoliko sati koji vrijede više od cijene koju ćete platili za knjigu! A ako nastavite koristiti ovu knjigu i u budućem poslovanju, uštedjet ćete mnogo sati i novca! Kada ste odabrali knjigu, obvezali ste same sebe da ćete postići i svoj drugi cilj: učinkovitu i profesionalnu komunikaciju. Sve su ove dopise pisali iskusni i profesionalni pisci poslovnih dopisa.

OPĆA PROMOCIJA
TRENUTNI I BIVŠI KLIJENTI I KUPCI
TRAŽENJE NOVIH POSLOVNIH PRILIKA
ANGAŽIRANJE DRUGIH
INTERNE OBAVIJESTI
TRAŽENJE POVRATNIH INFORMACIJA OD KLIJENATA
DISTRIBUTERI