Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Opis:

Martin bi ti se svidio; zbilja bi. Dobar je momak. Oko trideset i pet mu je godina, oženjen je i ureduje Force, časopis za muškarce. Izlazi s čudnim društvom i uvijek posljednji odlazi sa zabave. No u biti je u redu. Ima tu tajnicu, Alison. S njom se moraš nositi ako imaš kakav problem. Ona rješava svaku frku. Živi sa svojom sestrom Suzanne, koja spava s bilo kim, i sa svojim dečkom Adrianom, koji je narkić. No ona je draga. Dobar su par.
Martin i Alison su zvijezde Tvojih slika – elegantnog novog romana jednog od najuzbudljivijih novih britanskih književnih talenata. Stvar je vrlo mračna, vrlo zabavna i katkad baš perverzna.
“Matt Thorne je pisac koji ima jedinstveni stil, koji govori svojim glasom. Dobro zapaža apsurd, ima ugodno izopačen smisao za humor i zavidno laku ruku, osobito za dijaloge. U Tvojim slikama njegovu su pozornost zaokupile mane londonskoga novinarskog društva. Razotkrio je prazninu njihova svijeta i njihovu moralnu ispraznost na pomalo subverzivan način, što je njegov zaštitni znak.”