Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Opis:

Evo još jedne lake i čitke priče iz Tomićeve radionice, i svega onoga što čitateljice i čitatelji i inače očekuju od Ante Tomića – upečatljiva galerija likova, fini humor, vješti dijalozi, šarmatna fabula, ali ovoga puta, glavni lik je frizerka!

Zanimljivost je da se Tomić u romanu “Ljubav, struja, voda & telefon” seli s ruralne pozornice na urbanu kako bi napisao roman o muško-ženskim zavrzlamama i o tome kako svijet u kojem živimo nije samo nemilosdan i grub već, puno češće, nježan i gorkosladak.

A svega stvarno ima u ovom romanu – i noćnih izlazaka i motelskih soba, ljubomora i tračeva, komičnih zabuna, muških gluposti i ženskih gluposti, ali i situacija u kojima i muškarci i žene ponekad ispadaju… pa, veličanstveni.

Oplahnut mediteranskim humorom, nabijen erotikom, uperen protiv primitivizma patrijarhalnog svjetonazora, ali istovremeno i ne prestrog prema njemu, roman “Ljubav, struja, voda & telefon” je pametan i provokativan, onkraj tabua, koji gorljivo potiče žene da budu hrabre, pametne i emancipirane i da se ne daju…zafrkavati!