Začinsko bilje – odabir, uporaba i čuvanje
Viktorija Bauer / Urednica, Autor
Začinsko bilje – odabir, uporaba i čuvanje
Autor: Viktorija Bauer / Urednica
Stanje: Rabljeno
Uvez: Meki
Format: 20x14
Izdavač: D&K
Godina: 2013.
Stranica: 140
Cijena: 5,90 €
Opis:
Osim što, osebujnošću svojih okusa i mirisa, obogaćuju jela koja pripremamo, gotovo svi začini imaju korisna svojstva blagotvorna djelovanja na naše zdravlje. Složiti ćemo se, bez začina kuhinja je jednolična i prazna, a s njima, i najjednostavnija jela pretvaraju se u mali praznik na tanjuru. Ovo je priručnik o začinskom bilju i njihovim svojstvima. Pokazat će nam kako ćemo ih čuvati kroz godinu i kako ih možemo najbolje upotrijebiti. Neke od biljaka koje ovdje navodimo možda su vam već poznate, no možda niste znali koliko su zdrave i korisne za organizam.