Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Adam put čudesnog iscijelitelja

Vladimir Jakolić,nada Jakolić /urednici, Autor

Adam put čudesnog iscijelitelja

Autor: Vladimir Jakolić,nada Jakolić /urednici

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2009.

Stranica: 193

Rabljeno stanje

Cijena: 79,00 kn

Opis:

Adam je jedan od najtraženijih svjetskih energetskih iscjelitelja. U knjizi "Put čudesnog iscjelitelja", Adam dijeli čudesnu priču o tome kako je otkrio svoju sposobnost iscjeljivanja ozlijeda i bolesti. On objašnjava da smo svi međusobno povezani, i uz moć energije, svi imamo sposobnost iscijeliti sami sebe.

Adam demistificira znanstvene koncepte i objašnjava kako sve znanje u svemiru postoji u obliku energije kojoj je moguće pristupiti radi iscjeljivanja putem intuicije i namjere. Raspravlja o osobnim i metafizičkim aspektima tog jedinstva i međusobne povezanosti koje se odnose na vaše zdravlje.

Koju ulogu igraju vaša vjerovanja i emocije? Svatko ima alat kojim može ostvariti pozitivan fizički, emocionalni i duhovni utjecaj na svoje zdravlje. Naša tijela reagiraju na svaku našu misao i svaku riječ koju izgovorimo. Na nas izravno fizički utječu naši osjećaji i namjere. Ako to znamo, svatko od nas može poboljšati svoje fizičko, emocionalno i duhovno stanje. Jedine granice koje imate su granice koje ste postavili sami sebi u vlastitom umu.