Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Autor: Wilson Patricia

Otok tajni

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2018.

Stranica: 469

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 119,00 kn

Cijena: 79,00 kn

Opis:

Roman Otok tajni dirljiva je priča o ljubavi, gubitku i obitelji.

Angelika, mlada žena rođena u Londonu, čitav se život veoma zanimala za majčinu tajnu prošlost. A dok planira vjenčanje, zna da mora posjetiti zabačeno selo na Kreti, u kojem je njezina majka odrasla.

Angiena otuđena grčka baka Maria je na umoru. Raširenih ruku dočekuje Angie – vrijeme je da se oslobodi tereta te ispripovijeda svoju priču, kako je ne bi ponijela u grob.

No dok Angie na Kreti sluša bakine priče, njezin zaručnik sve se rjeđe javlja, a i kad se javi nije sam. Iako je vjenčanje pred vratima, otkrit će se mnoge tajne koje će taj, dugo željeni događaj, dovesti u pitanje…

Patricia Wilson živjela je u selu Amiras na Kreti, otoku na kojem se zbiva radnja ovoga romana. Spisateljsko nadahnuće dobila je kada je u svojem vrtu iskopala strojnicu – korištenu u događajima koji su se zbili u rujnu 1943. godine – a roman je uglavnom utemeljen na istinitim pričama koje su joj ispripovijedale najstarije žene Amirasa. Žene koje do tada još nisu progovorile o svojim iskustvima. Patricia najviše vremena i dalje provodi u Grčkoj. Roman Otok tajni njezin je prvijenac.

Ako vam se dopadao roman Otok Victorije Hislop, duboko ćete se zaljubiti u ovo savršeno ljetno štivo. Roman je s engleskoga prevela Aleksandra Barlović.