Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Zlatko Sudac – Razgovori

Dunja Ujević, Autor

Zlatko Sudac – Razgovori

Autor: Dunja Ujević

Stanje: Rabljeno

Format: 20x14

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2008.

Stranica: 226

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 150,00 € (~19,91 €)

Cijena: 6,90 €
(~51,99 kn)

Opis:

U knjizi Dunje Ujević “Zlatko Sudac – Razgovori”, poznati svećenik govori o svom životu u obitelji, duhovnom rastu i duhovnim iskustvima te o obraćenju i opredjeljenju za Isusa Krista.

Sudac u knjizi iskreno govori o sebi, obitelji, stigmama i svećeničkom pozivu. Na početku knjige otkriva da se dugo ljutio na roditelje jer su 70-ih otišli raditi u Njemačku. Ostavili su ga s bakom; “Baka je morala raditi. Proživljavao sam agonije samoće. Strah. Nema mame, nema tate, a ja sam u kući zaključan – prisjetio se mladosti…” Opisao je i tren u kojem je lebdio; “Svijetlio sam kao žarulja. Počelo me dizati u zrak…”

Sudac u knjizi, osim što opisuje svoje vizije i čuda, otvoreno progovara o svojim iskustvima sa masturbacijom, alkoholom i marihuanom, te ne propušta kritizirati neke od svećenika koji su, prema njegovim riječima, u Crkvu došli samo da bi se dobro “uhljebili”.

Za “Razgovore” kažu i da je to enciklopedija ljubavi i dobra. Svakim čitanjem otkriva se nešto novo, ne samo o velečasnom Sucu, nego životu, ljubavi, vjeri, o svakome od nas.

Autorica Dunja Ujević kazala je da je knjiga nastajala s vremena na vrijeme, onako kako su ona i velečasni Sudac “živjeli svoje prijateljstvo i upoznavali jedno drugo”. Napomenuvši da je knjiga puna duha Zlatka Sudca, drži da se kroz nju može “učiti živjeti”.