Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Stare mudrosti

Savjeti iz prošlosti za lakši život u sadašnjosti

Zoran Maljković, Uredio

Stare mudrosti

Savjeti iz prošlosti za lakši život u sadašnjosti

Uredio: Zoran Maljković

Stanje: Novo

Uvez: Tvrdi

Format: 29x21

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2011.

Stranica: 360

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena u knjižari: 229,00 kn

Cijena: 99,00 kn

Opis:

Gotovo se svaki dan na tržištu pojavljuju novi – nerijetko skupi! – proizvodi za koje se tvrdi da će nam olakšati svakodnevicu. Ali ako mislite da su najbolja sredstva za očuvanje zdravlja i dobrog izgleda, čišćenje doma ili vrtlarenje nužno ona najskuplja ili pak najnovija, vrijeme je da proučite našu knjigu! Vrhunski priručnik STARE MUDROSTI prava je škrinjica znanja i iskustva naših baka i djedova koja će vam pokazati kako na prirodan način možete riješiti svoje svakodnevne probleme, a pritom uštedjeti dragocjeno vrijeme i novac.

Na jednom ćete mjestu naći isprobane i učinkovite savjete za čak šest najvažnijih područja svakodnevnog života, a to su zdravlje, njega tijela, kuhinja, kućanstvo, stanovanje i vrt. To je kao da imate šest izvrsnih savjetnika pri ruci! Što najbolje pomaže kod želučanih tegoba, a što je najučinkovitije kod kašlja, kako napraviti njegujuću masku za lice ili se riješiti dosadnih moljaca, na koji način prebroditi kuhinjsku nezgodu ili stvoriti prirodan ružičnjak… sve je tu!

Uz to, savjeti iz knjige Stare mudrosti nisu samo jeftini, već su i dobri za okoliš! Ovdje ćete saznati kako možete izbjeći štetna kemijska sredstva i voditi računa o našem zelenom planetu, a pritom i o svom zdravlju!