Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Uloviti ljubav

Autor: Zoran Milovojević

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2015.

Stranica: 310

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena u knjižari: 119,00 €

Cijena: 11,90 €

Opis:

Uloviti ljubav zbirka je kolumni o ljubavi i odnosima poznatog psihoterapeuta Zorana Milivojevića. U njoj se nalaze tekstovi o sudbinskim temama koji u suvremenu veliku ljubavnu zbrku unose jasnoću, demistificirajući probleme vezane uz ljubav, zaljubljivanje, simpatiju, ljubaznost, naklonost i njima suprotne osjećaje.

U kratkim tekstovima, objavljivanima u tiskanim medijima, autor otvara i objašnjava teme koje je smatrao korisnima svim zainteresiranima za psihološke probleme suvremenoga života – ljubav, partnerstvo, odgoj i općenito emotivni odnosi među ljudima. Baveći se emocijama, dotiče i univerzalne teme govoreći točno, jasno i razumljivo o čitavom nizu kompleksnih pitanja.

Emocije nas zbunjuju, čine nas nesigurnima i imamo potrebu iznova ih definirati u kontekstu vlastitoga života.

Želimo biti voljeni ili voljeti ili, poput tisuća drugih lovimo ljubav vođeni idealima i krivim predodžbama? I to u svijetu u kojem lov na ljubav postaje sve teži i neizvjesniji? Knjiga Uloviti ljubav dat će vam odgovore na pitanja o ljubavi, vezama, zaljubljenosti, privlačnosti, seksu, braku, monogamiji, ljubomori, povjerenju, ljubavi prema djeci, odgoju, rastavi braka, strahu od ljubavi… te o čitavom nizu fenomena vezanih uz ljubav i zaljubljivanje.